Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας, 6/10/2008


OI ΦIΛOI TOY EΛΛHNIKOY ANOIKTOY ΠANEΠIΣTHMIOY
KAI TOY ANOIKTOY ΠANEΠIΣTHMIOY KYΠPOY

Kαλυψούς 15, Διαμ. 202, Aκρόπολη, Λευκωσία 2014, Tηλ. 99053060 , 22332686
http://www.geocities.com/filoieapapk1 e-mail: stratgkcy@cytanet.com.cy

Λευκωσία , 6/10/2008

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας

Την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου οι Φίλοι του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Ανοικτού Πανεπιστήμιου Κύπρου και ο καθηγητής Ανδρέας Καζαμίας Πρόεδρος της Επιτροπής για την Εκπαιδευτική Μεταρρύθμιση διοργάνωσαν στη Δημοσιογραφική Εστία της Ένωσης Συντακτών Κύπρου Φόρουμ με θέμα ‘Εκπαιδευτική Μεταρρύθμιση: Αναλυτικά Προγράμματα και τα βιβλία της Ιστορίας.

Σε μια υπερπλήρη αίθουσα οι διακεκριμένοι εισηγητές Ανδρέας Καζαμίας, Γιώργος Τσιάκαλος, Ρολάνδος Κατσιαούνης, Γιάννης Παπαδάκης, Κλαίρη Αγγελίδου, Ακης Κλεάνθους, Νίκος Τορναρίτης, Τάκης Χατζηγεωργίου, Λένια Σεμελίδου και Δημήτρης Μικελλίδης ανέπτυξαν με σαφήνεια τις απόψεις τους σε σχέση με την πορεία της Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης αλλά και τη διδασκαλία της αρμόζουσας Ιστορίας στα Ελληνοκυπρικά Σχολεία. Παρατέθηκαν δεδομένα τόσο για την Ε/Κ όσο και την Τ/Κ πραγματικότητα και εκφράστηκαν διάφορες εισηγήσεις και προσεγγίσεις για το μέλλον. Ακούστηκε ακόμα η άποψη των μαθητών στην παρέμβαση της Μαρίας Τσαγγάρη απόφοιτης Λυκείου 2008 και τώρα φοιτήτριας του Π.Κ. στο τμήμα Κλασσικών Σπουδών και Φιλοσοφίας. Στη συζήτηση που ακολούθησε μετά το διάλειμμα έγιναν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και ουσιαστικές παρεμβάσεις από τους παρευρεθέντες.

Οι Φίλοι του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Ανοικτού Πανεπιστήμιου Κύπρου και ο καθηγητής Ανδρέας Καζαμίας θέλουν να ευχαριστήσουν όλους, τους εισηγητές, τους παρευρεθέντες, το συντονιστή του διαλόγου κ. Γιώργο Παυλίδη, τον κ. Κανννάουρο, τον τεχνικό και το προσωπικό της καφετέριας της Δημοσιογραφικής Εστίας για την άψογη εξυπηρέτηση και συνεργασία τους.

Εκ μέρους του Δ. Συμβουλίου
Ο Γραμματέας Ο Πρόεδρος


Χρίστος Χρίστου Δρ Γεώργιος Στρατουράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου