Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Eπιστολή προς τον κ. Π. Πασιαρδή, 24/11/06


OI ΦIΛOI TOY EΛΛHNIKOY ANOIKTOY ΠANEΠIΣTHMIOY
KAI TOY ANOIKTOY ΠANEΠIΣTHMIOY KYΠPOY
Kαλυψούς 15, Διαμ. 202, Aκρόπολη, Λευκωσία 2014, Tηλ. 99053060 , 22332686
http://www.geocities.com/filoieapapk e-mail: stratgkcy@cytanet.com.cy

Λευκωσία , 24/11/2006

Προς τον κ. Πέτρο Πασιαρδή
Kαθηγητή του
Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου
Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Λευκωσία


Aγαπητέ κύριε Π. Πασιαρδή ,

Με επιστολή μας πρός την Διοικούσα Eπιτροπή του Aνοικτού Πανεπιστημίου Kύπρου έχουμε εισηγηθεί όπως οι δύο πιο κάτω Θεματικές Ενότητες:
Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων και
Εκπαιδευτική Έρευνα στην Πράξη
του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών “Σπουδές στην Εκπαίδευση” του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου να προσφέρονται και ανεξάρτητα από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα και να οδηγούν αντίστοιχα σε πιστοποιητικά Mεταπτυχιακής Eπιμόρφωσης ή Kατάρτισης στην Εκπαιδευτική Διοίκηση και στην Εκπαιδευτική Έρευνα για όσους εκπαιδευτικούς θα ήθελαν να προαχθούν στη θέση του Βοηθού Διευθυντή ή στην θέση του Εκπαιδευτικού Ερευνητή.
Επίσης για την κατάρτιση ή μεταπτυχιακή επιμόρφωση για τη θέση των Παιδαγωγικών Συμβούλων των Σχολικών Μονάδων έχουμε εισηγηθεί μια νέα Θεματική Ενότητα. Συγκεκριμένα προτείναμε όπως τα μαθήματα:
α) Σύγχρονες τάσεις στη Μεθοδολογία της Διδασκαλίας, ΕΠΑ 693
β) Εφαρμογές της νεότερης τεχνολογίας στην Εκπαίδευση, ΕΠΑ 625
γ) Αποτελεσματικότητα και Σχολική Βελτίωση, ΕΠΑ 631
αποτελέσουν μια νέα Θεματική Ενότητα 9 διδακτικών μονάδων στο Πρόγραμμα “Σπουδές στην Εκπαίδευση” του Ανοικτού Πανεπιστημίου την οποία να μπορούν να παρακολουθούν, ξεχωριστά από το Πρόγραμμα “Σπουδές στην Εκπαίδευση” , όσοι θελουν να προαχθούν στη θέση του Παιδαγωγικού Συμβούλου. Εννοείται ότι το υπάρχον διδακτικό υλικό θα πρέπει να τροποποιηθεί ώστε να πληροί τις προδιαγραφές της Ανοικτής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Eπειδή γνωρίζουμε ότι εκτός από Kαθηγητής του Aνοικτού Πανεπιστημίου Kύπρου είστε και μέλος της Kοινοπραξίας “Aθηνά” που εισηγήθηκε το Σχέδιο Aξιολόγησης πολύ θα θέλαμε τη θέση σας επί των εισηγήσεων μας. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Eκ μέρους του ΔΣ
H Γραμματέας O Πρόεδρος
Kάτια Aσιήκαλη Δρ Γεώργιος Στρατουράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου